Pilates Works logo

Pilates Works 6673
Pilates Works 8479
Pilates Works 8725

MAT

Tijdens deze groepslessen doen we de Pilates-grondoefeningen, met gebruik van verschillende ‘props’ (accessoires) zoals: Magic Circle, Triadball™, Small Arm Weights, Theraband… Deze lessen worden gegeven in verschillende niveaus van beginner tot gevorderde.

Alle matlessen gaan van start begin september, maar je kan in principe op elk moment tijdens het jaar mee inpikken met de MAT fundamentals/basic lessen.

  • MAT fundamentals/basic: is een matles aan een rustig tempo met alle basisoefeningen. Iedereen kan in deze les van start gaan of mee inpikken in de loop van het jaar. In deze les worden de intermediate oefeningen ook geïntroduceerd. Een ideale les om te starten met Pilates of om je basis techniek te verdiepen en te verfijnen.
  • MAT open level: als je minstens 1 jaar ervaring hebt in de Pilates methode kan je deze les volgen. Dit is een matles aan een steviger tempo, met meer oefeningen per les, en meer variatie in de oefeningen dan de MAT fundamentals/basic.
  • MAT intermediate/advanced: is een matles voor gevorderden. Pittiger dan de andere matlessen met een groter aantal advanced oefeningen en met meer flow. De ultieme Pilates workout.

Alle MAT lessen kan je ook online volgen via Zoom. We streamen deze lessen live vanuit de studio. Doe je regelmatig deze online lessen mee dan raden we aan om, naast je mat, ook een aantal 'props' bij de hand te hebben of op termijn aan te schaffen: Magic Circle, Triad Ball, Arm Weights (0,5 kg en/of 1kg), elastiek band (Thera Band) en handdoek. We gebruiken deze props tijdens de lessen in de studio om een gevarieerde workout aan te bieden.

Onze MAT lessen boek je online via Momoyoga.

Boek een MAT les ↦