Pilates Works logo

Pilates Works 8293
Pilates Works 7725
Pilates Works 7722

Myriam Saenen

Na haar studies TEW aan de Universiteit Antwerpen (1992), begon Myriam te werken in de bedrijfswereld.

Tegelijkertijd groeide haar interesse voor Pilates, de workout die je hele lichaam traint en zorgt voor gebalanceerde spieren, kracht, souplesse en juiste lichaamshouding.

Nadat ze moeder werd van een zoon in 2007, begon ze een 400 uren Pilates matopleiding in Brussel. Tijdens deze opleiding gaf ze Pilates in verschillende fitness clubs in Brussel en Antwerpen, naast haar kantoorjob.

Omdat ze meer overtuigd was van de positieve resultaten van de Classical Pilates methode, begon ze in 2011 bij Power Pilates aan een volledige Classical Comprehensive Pilates opleiding.

Ze werd opgeleid door Bob Liekens, Ann Van Huffel en Mirjam Van Gameren en ze blijft haar kennis verdiepen door het volgen van workshops en trainingen bij o.a. Javier Velazquez, Jeroen Vancoillie, Shari Berkowitz & The Vertical Workshop, Ton & Michael, Power Pilates , Pilates conferenties enz.

Sinds 2011 geeft ze les bij Pilates Works in Antwerpen, en in 2017 opende ze ook haar eigen Pilates studio in Kontich https://www.pilatesbox.be/.