Pilates Works logo

Pilates Works 7235
Pilates Works 8173
Pilates Works 7848

PERSONAL TRAINING - privé - duet - trio - quartet

PRIVÉ

De privéles is een echte les op maat die volledig kan aangepast worden aan je individuele eisen. De les bestaat uit oefeningen op de Reformer, Cadillac, Chairs, Barrels en Mat. Je krijgt les van één lesgever en deze lessen gebeuren op afspraak. Alle toestellen en ‘props ‘(accessoires) worden gebruikt. Deze lessen zijn voor klanten zonder en met ervaring in Pilates.

Je krijgt les van één lesgever en deze lessen gebeuren op afspraak.

De privé les is ideaal voor:

  • wie graag traint onder individuele begeleiding
  • sport-specifieke training o.a. lopen, triatlon, tennis, golf
  • aangepaste training i.v.m. een bepaalde blessure of lichaamsbouw

DUET

Voor wie graag met twee (partner, vriend, vriendin) komt trainen hebben we de duetles. De les bestaat uit oefeningen op de Reformer, Cadillac / Tower, Chairs, Barrels en Mat. Alle toestellen en ‘props ‘(accessoires) worden gebruikt. Deze lessen zijn voor klanten zonder en met ervaring in Pilates.

Je krijgt les van één lesgever en deze lessen gebeuren op afspraak.

TRIO

Identiek aan de duet les maar voor 3 personen. De les bestaat uit oefeningen op de Reformer, Cadillac, Chairs, Barrels en Mat. Alle toestellen en ‘props’ worden gebruikt. Deze lessen zijn voor klanten zonder en met ervaring in Pilates.

Je krijgt les van één lesgever en deze lessen gebeuren op afspraak.


QUARTET

Identiek aan de andere les maar voor 4 personen. De les bestaat uit oefeningen op de Reformer, Cadillac, Chairs, Barrels en Mat. Alle toestellen en ‘props’ worden gebruikt. Deze lessen zijn voor klanten zonder en met ervaring in Pilates.

Je krijgt les van één lesgever en deze lessen gebeuren op afspraak.


SOLO TRAINING

Voor klanten die minstens intermediate niveau hebben in zowel de matoefenngen of in oefeningen aan de toestellen en die graag zelfstandig willen werken of graag een tweede maal per week trainen zonder begeleiding van een trainer. Deze les is enkel voor klanten die daarop voorbereid worden door een trainer. Je werkt zelfstandig op alle toestellen en aan de mat/grondoefeningen.